CLOUD

On Cloud – tek z resnično lahkotnostjo in inteligentnim blaženjem. Izdelan iz »Zero-Gravity« pene, 16-ih oblačkov na podplatu za mehak pristanek in še vedno trden odriv. Lahek, domiselno zasnovan Švicarski tekaški copat Cloud zagotavlja zaščito in udobje, ko drugi ponujajo samo nizko težo. Najbližji preprostemu, prvinskemu teku in zadnji iz kolekcije modelov Onovih copat. Udoben za hojo, za vsakodnevno uporabo, kar vam zagotavlja s široko paleto privlačnih barvnih različic.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 6 mm
– Teža: 165 g vel. 38 ženski model; 198 g vel. 42 moški model

Novi modeli na zalogi po ugodnih cenah!

CLOUDFLOW

On Cloudflow je eleganten model s tehničnim podplatom, ki je sestavljen iz CloudTec ™ struktur, ki so videti kot majhne blazinice in so balzam za stopala. Ti so namenjeni za bolj prefinjenega tekača, z okusom za stil in trend, ki v tej popolni kombinaciji ustvari osvežujoč, vsakdanji tekaški copat.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 6 mm
– Teža: 220 g velikost 42 moški model in 190 g za ženski model

Novi modeli na zalogi po ugodnih cenah!

CLOUDFLYER

Cloudflyer je izredno lahek model ON in prinaša dodatno oblazinjenje in stabilnost, brez dodatne teže copata pri vašem teku. Namenjen je vsem tipom tekačev, kljub ekstremnem blaženju in udobju, pa ponuja dobro odziven in lahkoten občutek teka po oblačkih.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 7 mm
– Teža: 220 g vel. 38 ženski model; 280 g vel. 42 moški model

Novi modeli na zalogi po ugodnih cenah!
NOVO: Vodoodporen moški model copat Cloudflyer Waterproof.

CLOUDVENTURE Waterproof

NOVI Cloudventure waterproof je dobro oblazinjen, odziven, hiter in nepremočljiv čevelj. Za tiste, ki raje tečejo izven poti bo prav ta copat omogočal udoben tek zaradi popolnoma novega podplata, ki zagotavlja trden oprijem na vseh terenih.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 6 mm
– Teža: 285 g vel. 38 ženski model; 355 g vel. 42 moški model

CLOUDSURFER

Cloudsurfer je brez dvoma paradni konj med tekaškimi copati ON. Je hiter, odziven, udoben, opremljen s tehnologijo Cloudtec, ki blaži pristanek na tleh in energijo pretvori v horizontalno gibanje. Spominska pena vam omogoča udobje, ne glede na profil stopala. Supinator, pronator, to je sedaj nepomembno. Pena se oblikuje po vašem podplatu in zato je pri tem copatu glavni razlog za nastanek tekaških poškodb veliko manjši, saj ne ponavljate napačnih pritiskov na nogo iz koraka v korak. Zaradi posebne 3D mrežice in perforiranega jezika pa so copati zračni in vaša stopala ostanejo suha.

In oblački! Občutek je na začetku malce nenavaden, hoja je mehka, kot po oblakih. Hitre spremembe smeri so malce »nerodne«, vendar ko stečete, je občutek bolj domač. Po nekaj kilometrih boste pozabili, da nosite »Onke«, le občutek izjemne odzivnosti bo ostal.

Kljub obrabi podplata, ki je ob uporabi normalna, ostane zgornji del copata tudi po končani »tekaški življenjski dobi« še vedno dobro ohranjen.

Copat je namenjen vsem profilom tekačev, hitrejši ga lahko uporabljajo za treninge in daljše tekme, malce počasnejši pa za hitrejše teke in tekme.

Model 2018 je izboljšan in lažji. Nove, močnejše, drugače oblikovane in natančno nameščene blazinice z novim vzorcem, zagotavljajo daljšo življenjsko dobo in izboljšan oprijem na vseh podlagah. Mrežica na zgornjem delu je povsem na novo zasnovana, zelo zračna in nudi oporo, kjer je najbolj potrebno. Na zadnji del je dodan odsevni trak, ki nudi dodatno podporo peti.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 7 mm
– Teža: 240 g vel. 38 ženski model; 275 g vel. 42 moški model

Novi modeli na zalogi po ugodnih cenah!

CLOUDRUSH

Cloudrush ima podplat za zmagovalce!

Najbolj edinstvena stvar pri copatih Cloudrush – in njihova največja prodajna točka – je 18 majhnih gumijastih oblačkov na podplatu, ki se zrušijo in stisnejo, ko tekač udari ob tla. Ta nova tehnologija doda odzivnost vsakemu koraku, ki ga narediš. Z 18 odzivnimi, z nizkimi gumijastimi elementi je patentiran copat CloudTec® podplat Cloudrush-a usmerjen v zmago. Kaj bi pričakovali od copata ON-a, ki je dosegel več zmagovalnih stopničk kot katerikoli drug copat.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 5 mm
– Teža: 220 g vel. 42 moški model

CLOUD X

Cloud X je narejen za vse tekače, ki želijo za tek čevelj z minimalno težo in maksimalnim oblazinjenjem. Namenjen je za različen tek, zato imajo elastično izvedbo sistema vezalk, odlične podrobnosti za dobro vidljivost ponoči, ter funkcionalno oblikovano mrežo in prilagodljivo notranjo nogavico za zagotavljanje udobja tudi med najtežjo vadbo. Nova hitrostna plošča Speedboard pa pretvori energijo v pogon. Zero-Gravity pena zagotavlja boljšo zmogljivost in vam omogoča, da uživate še bolj edinstveno CloudTec® oblazinjenje pri pristanku. Okrepljeni oblački, odporni proti obrabi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo copata.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 6 mm
– Teža: 188 g vel. 38 ženski model; 229 g vel. 42 moški model

Novi modeli na zalogi po ugodnih cenah!

CLOUDSTRATUS

Cloudstartus je popolnoma nov model, za tekače s širšim stopalom. Z dvojnim oblazinjenjem CloudTec, ki izboljša vertikalno in horizontalno blaženje, je primeren za srednje – dolge teke.

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 8 mm
– Teža:  270 g vel. 38 ženski model; 305 g vel. 42 moški model

CLOUDROCK WATERPROOF

Cloudrock waterproof je popolnoma nov copat, t.i. “gležnjar”, ki bo postal najbolj aktualen z začetkom jeseni in zime, prav pa bo prišel vsem, ki tudi poleti ne morete brez visokogorja. Primeren je tako za ekstremne hribolazce, kot za navadno uporabo v mokrem, sneženem ali ledenem vremenu, saj ne prepušča vlage, podplat pa se s svojo edinstveno zmesjo materialov, odlično obnese tudi na poledenelih tleh.   

Specifikacije:
– Padec peta-prsti: 7 mm
– Teža:  350 g vel. 38 ženski model; 420 g vel. 42 moški model

Leave a comment