Talon

Začetki našega podjetja segajo v leto 1993, ko smo začeli z menjalnico na železniški postaji v Škofji Loki.

KONTAKTIRAJ NAS

Zaradi povpraševanja po nakupu rabljenih vozil smo se v letu 1994 odločili na lokaciji v Zg. Bitnjah, odpreti prvo poslovalnico z menjalnico in vozili. Da bi bilo našim strankam bolje ugodeno, smo preselili lokacijo salona v Dorfarje, kjer si lahko v našem pokritem voznem parku, ogledate ponudbo vozil, ki so trenutno na zalogi.

V letu 2014 smo pričeli s prodajo vrhunske športne tekaške obutve – On Running. Vrhunskim tekaškim copatom seveda pripadajo tudi vrhunske nogavice znamke CEP, katere smo dodali v našo ponudbo v letu 2019.

Naše izkušnje nam kažejo, da se vse več strank zaveda, da je za optimalen rezultat in udobje potrebno poseči po vrhunskih izdelkih kot so On copati in CEP nogavice, saj so prav vsi po pričetku uporabe obeh produktov izboljšali dosedanje svoje rekordne čase, hkrati pa odpravili večino težav, ki se ob slabi opremi zelo hitro pokažejo z bolečinami in na koncu s poškodbami. Največji dokaz o kvaliteti obeh produktov On in CEP lahko iz prve roke dobite pri nas, saj preteči Spartatlon (246 km) brez, da bi se vsaj enkrat sezul, pove dovolj o tem.

Na vrh